Vatreni i Zmajevi dobili posebno pivo ali i pesmu za Mundijal! (Video)

 

vatrenizmajNa jubilarnom 20. Svetskom prvenstvu u fudbalu koje uskoro počinje u Brazilu, pivopije sa Ex YU prostora imaće za koga strastveno da navijaju jer su BiH i Hrvatska uspele da izbore učešće, pa će se tako rame uz rame boriti za pehar sa najjačim svetskim timovima.

Popularni Vatreni (reprezentacija Hrvatske) i Zmajevi (reprezentacija BiH) još jednom su probudili nade i žedj za pobedom širom bivše Juge koja će ih sigurno pratiti i bodriti.

Nade navijačima će morati sami da ispune a Zagrebačka pivovara i Sarajevska pivara pobrinuće se za gašenje pomenute žedji uz pomoć posebnih izdanja piva koja su pripremili za ovu priliku.

 

Ovako izgleda poznati Žuja (Ožujsko pivo) u novoj sportskoj opremi:

 

ozujskofudbalsko

 

A ovako Sarajevsko:

 

sarajevskobrazil

 

Osim što je svaka reprezentacija pojedinačno dobila “zlatnu” podršku od svojih Ex YU piva, od hrvatskog pivopije i repera Anta Vlašića, poznatijeg kao Ante Cash, Vatreni i Zmajevi su dobili objedinjenu podršku u vidu pesme sasvim logičnog naziva “Vatreni Zmajevi”!

Pesma nosi pozitivnu poruku o dobrosusedskim odnosima i medjusobnoj podršci, nešto što definitivno treba praktikovati i ubuduće. U pesmi se izmedju ostalog kaže: “Okrenut’ ćemo janje i mezit’ baklave, na centru Marakane naši slave!”

 

Poslušajte šta još peva reper iz Imotskog, koji je poznat i po saradnji sa BiH reperom Edom Maajkom (snimili su pesmu “Dje si buraz” 2007. godine).

 

 

Zaista lepa poruka i želja kojoj se Stomak Pivski iskreno pridružuje. :)

 

2 votes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current day month ye@r *