Skinny Blonde – gratis striptiz uz svaku bocu ovog piva!

 

skinidejzicelaMuškarci, ako su vam devojke i žene do sada pravile probleme zbog izlazaka sa ortacima i ispijanja piva, kada čuju za Daisy potpuno će pošizeti od ljubomore!

Daisy Blonde je australijska pin-up lepotica iz 1950-ih koja će polako skidati crveni bikini pred vama dok ispijate svoj Skinny Blonde premium lager.

Što ga brže budete pili brže ćete skinuti i Daisy! Koliko god flaša da popijete toliko će se puta Daisy razgolititi!

 

Sad se već pitate u čemu je kvaka!?

 

Odgovor je u termosenzibilnoj etiketi i specijalnoj osetljivoj boji od koje je sačinjen bikini. 

 

Upravo tako, Daisy Blonde je devojka sa etikete ovog popularnog australijskog piva koje su osmislila tri prijatelja iz Sidneja. Jedan od njih trojice, Hamish Rosser, pre ovoga je sa muzičkom grupom The Vines ostvario finu međunarodnu karijeru, a imao je i veliko iskustvo u kućnom kuvanju piva. Počeo je sam kuvati pivo još 1992. godine, a gde drugde nego na studijama hemije u Sidneju! Na veliku sreću u porodici je imao i oca pivara koji je još od sedamdesetih godina prošlog veka kod kuće kuvao pivo, pa je i od njega upijao zanat. Bilo mu je deset godina, kada je prvi put pio očevo pivo.

 

skiniblondi2

 

Znanje iz hemije pomoglo mu je da kasnije sa drugarima osmisli i termosenzibilnu etiketu za Skinny Blonde pivo i tako mu poveća prodaju. Kako pivopije prazne flašu, spušta se nivo hladnog piva u njoj i povećava temperatura u gornjem delu, pa samim tim i Daisy postaje sve više “hot”! Flaše se ovako brzo prazne, pa se naručuju nove, a biznis ovoj trojici genijalnih pivopija prosto cveta.

 

Imao je Hamish i očekivane pritužbe od strane ženske populacije sa primedbama da se njihova tela beskrupulozno koriste u komercijalne svrhe. Njegov odgovor na te konstatacije je bio sledeći:

 

“Ova generacija “Ozija” odrastala je na australijskim plažama gde su devojke u toplesu potpuno uobičajena stvar tako da ovo i nije nešto drastično drugačije. Proizvod i veb sajt ni na koji način ne žele da uvrede žensku populaciju već da promovišu australijsku kulturu što i čine. Ovo pivo je samo odraz te golišave kulture.”

 

Što se tiče naših žena mogu da odahnu malo jer ovo pivo za sad može da se nabavi samo u Australiji, a ako nekad požele da pošto-poto zadrže svog pivopiju i njegov Stomak Pivski kod kuće savetujemo im da mu kupe bilo koje pivo i učine isto što bi učinila Daisy u datim okolnostima. ;)

 

skinnyblondekutija

 

Uostalom, Skinny Blonde pivo svakim danom postaje sve popularnije među australijskim pivopijkama, tako da nećete nigde pogrešiti ako se prepustite zajedničkom užitku.

 

Živeli!

3 votes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current day month ye@r *