21 savet za otvaranje boce piva ako nemate otvarač! (Video)

 

Taman ste seli da popijete hladno pivo posle napornog posla i shvatili ste da nemate otvarač pri ruci! Ne brigajte, Stomak Pivski kao mudri trbuhozborac vam daje savete kako da se snađete u ovoj naizgled bezizlaznoj situaciji! ;)

 

withcap

 

Verujemo da iskusne pivopije već imaju svoje dobro uhodane fazone za ovakve situacije i da se neki od njih verovatno prenose generacijama – sa kolena na koleno – sa oca na sina (ili ćeru) – sa sina na unuka itd…

Svejedno, starom pivopiji nikad nije naodmet da s’ vremena na vreme obnovi stečeno znanje i proširi ga novim umećima, a mladjim pivopijama ovi saveti će dobro doći da se ne brukaju u društvu starijih.

U svakom slučaju ako nemate otvarač, snadjite se brzo i ne dopustite svom pivu da postane mlako, ili ne daj bože toplo, i ne zaboravite, ponavljanje je ključ uspeha! :)

 

 

2 votes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current day month ye@r *